Пилешка кавърма на тиган
Пъстърва на тиган
Пържоли на тиган
Миш-маш ан тиган
Пататник на тиган
Гъби в марината на тиган
Пилешки сърца на тиган
Зеленчуци на тиган
Гъби в марината на тиган
гъби - 700 г по избор, лук - 2 глави, червен, червени чушки - 5 броя капия, печена, соев сос, сол, черен пипер, индийско орехче, чубрица - суха, масло
Почистете и нарежете гъбките. Полейте ги с соев сос, овкусете ги с подправките и ги оставете да престоят около 1/2 час.
Загрейте масло в тиган и сложете гъбите да се запържат до готовност. Извадете ги и в същия тиган запържете червения лук, лсед което добавете и червените чушки. Овкусете с подправки.
Смесете гъбите с лука и чушките и поднесете.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари