Бързи идеи за вечеря на тиган

вход през zajenata.bg
240733

Гъби в марината на тиган

гъби - 700 г по избор, лук - 2 глави, червен, червени чушки - 5 броя капия, печена, соев сос, сол, черен пипер, индийско орехче, чубрица - суха, масло

Почистете и нарежете гъбките. Полейте ги с соев сос, овкусете ги с подправките и ги оставете да престоят около 1/2 час.

Загрейте масло в тиган и сложете гъбите да се запържат до готовност. Извадете ги и в същия тиган запържете червения лук, лсед което добавете и червените чушки. Овкусете с подправки.

Смесете гъбите с лука и чушките и поднесете. 

1 2
3
4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft