Бързи идеи за вечеря на тиган

вход през zajenata.bg
240733

Пържоли на тиган

2 пържоли (котлет или врат по избор)
2 глави лук
2 супени лъжици олио
1 супена лъжица масло
парче топено сирене (по желание и на вкус)
сол и млян черен пипер на вкус
1. Лукът се нарязва на полумесеци;
2. Пържолите се изтъняват, като се начукватс дървено чукче, като за целта се поставят между два листа домакинско фолио;
3. Поръсват се с черния пипер от двете страни и се подреждат в подходящ със, като между тях се ръси от нарязания лук;
4. Похлупват се (или се завиват отгоре с фолио) и така се оставят да престоят час-два в хладилника;
5. След това се почистват от лука и се пържат на умерено силен котлон до зачервяване (в началото под похлупак);
6. Лукът в който са отлежавали пържолите се запържва след тях в същият тиган с останалата мазнина;
7. В последният момент се добавя и маслото за вкус и топеното сирене;
8. Сервират се поръсени със запържения лук със сиренето.

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft