Пилешка кавърма на тиган
Пъстърва на тиган
Пържоли на тиган
Миш-маш ан тиган
Пататник на тиган
Гъби в марината на тиган
Пилешки сърца на тиган
Зеленчуци на тиган
Пилешка кавърма на тиган
400-500гр. пилешко филе нарязано на парчета
2глави голям лук нарязан на шайби
1бр.морков нарязан на кубчета
8-9бр. печен пипер/обелен и нарязан/
4бр. яйца
червен пипер
чер пипер
сол
Слагаме в купа нарязания лук.Поръсваме със сол и намачкваме.
Запържваме лука и пилешкото филе.Поръсваме с червен пипер и прибавяме нарязания печен пипер.Оставяме да се пържи докато изври соса на пипера.
Разбъркваме яйцата със сол и заливаме .Разбъркваме,слагаме капак на тигана и изключваме котлона.Оставяме да се стегнат яйцата.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари