12 Март 2013
695905
Пилешки сърца в масло
Пилешки сърца на шишче
Пилешки сърца с магданоз и чесън
Пилешки сърца с ориз
Пилешки сърца с бира
Пилешки сърца с лук
Пилешки сърца със сметана
Пилешки сърчица със зеленчуци
Пилешки сърца на шишче
Продукти:
1/2 кг пилешки сърца
3-4 глави кромид лук
3-4 моркова
1 ч. л. млян черен пипер
1 ч. л. пикантина за скара
2 с. л. олио
сол на вкус
Приготвяне:
• Пилешките сърца се измиват и разцепват по средата.
• Измиват се още веднъж.
• Подправките и олиото се смесват в купичка и сърцата се овалват в тях.
• Престояват в хладилника около час и половина.
• Морковите и кромидът се нарязват на парчета.
• По едно парче от кромида се слага във всяко от сърцата.
• Те се затварят с прихлупване и се нанизват на шишчета, като се редуват с парчета морков.
• Изпичат се на грил тиган или на жар.
• Шишчетата с пилешки сърца се поднасят с доматена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари