12 Март 2013
695912
Пилешки сърца в масло
Пилешки сърца на шишче
Пилешки сърца с магданоз и чесън
Пилешки сърца с ориз
Пилешки сърца с бира
Пилешки сърца с лук
Пилешки сърца със сметана
Пилешки сърчица със зеленчуци
Пилешки сърца със сметана
Продукти:
500 г пилешки сърца
2 глави кромид лук
1 с л зехтин или олио
250 г гъби
200 мл готварска сметана
дафинов лист
щипка сладък червен пипер
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Пилешките сърца се сваряват в подсолена вода за 8-10 минути заедно с дафиновия лист.
• В дълбок тиган се задушава нарязаният на полумесеци лук за 5-7 минути или докато омекне.
• Прибавят се нарязаните на филии гъби и се пържат, докато течността се изпари (5-8 минути).
• Огънят се намалява и се добавя сметаната.
• Подправя се със сол, черен и червен пипер.
• Ястието се разбърква и се готви 3-4 минути.
• Прибавят се отцедените и подсушени пилешки сърца.
• Задушават се 10 минути.
• Поднасят се топли с картофено пюре .
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари