Бързи рецепти с пилешки сърца

вход през zajenata.bg
695893
Пилешки сърца с лук

Пилешки сърца с лук

Продукти:

500 г пилешки сърца
2 връзки зелен лук
или 4 глави кромид лук
250 мл (1 ч. ч.) бира
60 мл (1/4 ч. ч.) олио
сол на вкус
смлян черен пипер

2 с. л. чубрица
червен пипер
Приготвяне:

• Фурната се загрява на 200 С.
• Пилешките сърца се измиват, почистват и подсушават.
• Нареждат се в огнеупорна тава заедно с нарязания на дребно пресен лук.
(Ако използвате кромид лук, то го нарежете на тънки полумесеци).
• Поливат се с олиото и бирата.
Пилешките сърца с лук се овкусяват с чубрица, сол, черен и червен пипер.
• Пекат 40-60 минути или докато намалят обема си на половината и станат тъмни на цвят. 

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft