Бързи рецепти с пилешки сърца

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки сърца с магданоз и чесън
695893

Пилешки сърца с магданоз и чесън

родукти:

400 г пилешки сърца
4 стръка магданоз
4 стръка мащерка
4 стръка розмарин
2 скилидки чесън
6 с. л. шери или пилешки бульон

5 с. л. зехтин
2 с. л. захар
сол и смлян черен пипер
Приготвяне:

Пилешките сърца се почистват добре.
Магданозът и чесънът се нарязват на ситно и се смесват с 2 с. л. зехтин, след което се оставя настрани.
• Тиган с дебело дъно се загрява добре и се сипва останалият зехтин.
• Добавят се пилешките сърца и се пържат 2-3 минути, като се разбъркват периодично.
• Сипва се виното, добавят се захарта, стръковете розмарин и листата мащерка.
• Всичко се готви, докато сосът се сгъсти.
• Тиганът се сваля от котлона и се добавя зехтинът с чесъна и магданоза.
• Подправя се със сол и черен пипер и всичко се разбърква.
• Пилешките сърца се нанизват на дървени шишчета или стръкове розмарин.
• Бързите пилешки сърца се поднасят веднага.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft