12 Март 2013
695893
Пилешки сърца в масло
Пилешки сърца на шишче
Пилешки сърца с магданоз и чесън
Пилешки сърца с ориз
Пилешки сърца с бира
Пилешки сърца с лук
Пилешки сърца със сметана
Пилешки сърчица със зеленчуци
Пилешки сърца с бира
Продукти:
330 мл светла бира
1 ч л мед
стрък розмарин
3 скилидки чесън
3 с л зехтин
сол
смлян черен пипер
500 г пилешки сърца
Приготвяне:
• Чесънът се пресова.
• Приготвя се маринатата като се смесват бирата и останалите продукти.
• Измитите пилешки сърца се заливат с маринатата, похлупват се и се оставят в хладилник за 24 часа.
• Отцеждат се от маринатата и се подсушават.
• Прехвърлят се в намаслена огнеупорна тава и се запичат под грила (горна скара) за 15-20 минути.
• Ястието се поднася, като в чиния се разстила картофеното пюре, а отгоре се нареждат пилешките сърца.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари