12 Март 2013
695899
Пилешки сърца в масло
Пилешки сърца на шишче
Пилешки сърца с магданоз и чесън
Пилешки сърца с ориз
Пилешки сърца с бира
Пилешки сърца с лук
Пилешки сърца със сметана
Пилешки сърчица със зеленчуци
Пилешки сърца с лук
Продукти:
500 г пилешки сърца
2 връзки зелен лук
или 4 глави кромид лук
250 мл (1 ч. ч.) бира
60 мл (1/4 ч. ч.) олио
сол на вкус
смлян черен пипер
2 с. л. чубрица
червен пипер
Приготвяне:
• Фурната се загрява на 200 С.
• Пилешките сърца се измиват, почистват и подсушават.
• Нареждат се в огнеупорна тава заедно с нарязания на дребно пресен лук.
(Ако използвате кромид лук, то го нарежете на тънки полумесеци).
• Поливат се с олиото и бирата.
• Пилешките сърца с лук се овкусяват с чубрица, сол, черен и червен пипер.
• Пекат 40-60 минути или докато намалят обема си на половината и станат тъмни на цвят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари