12 Март 2013
695905
Пилешки сърца в масло
Пилешки сърца на шишче
Пилешки сърца с магданоз и чесън
Пилешки сърца с ориз
Пилешки сърца с бира
Пилешки сърца с лук
Пилешки сърца със сметана
Пилешки сърчица със зеленчуци
Пилешки сърчица със зеленчуци
Продукти:
черен пипер
сол
магданоз
1 кг пилешки сърчица
10-15 маслини
250 гр гъби
2 глави лук
2-3 червени чушки
Приготвяне:
• Измийте, почистете и сварете сърчицата.
• След това ги запържете в тава с капак.
• Прибавете лука, чушките, гъбите и накрая маслините.
• Подправете със сол и пипер, сложете капака и запечете във фурната за около 1 час.
• Извадете и поръсете с нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари