16 Април 2012
347209
Задушени зеленчуци ПОНЕДЕЛНИК
Пълнени запечени картофи ПОНЕДЕЛНИК
Адана кебап ВТОРНИК
Пилешки хапки в тиган със сметана ВТОРНИК
Кайма в тиган СРЯДА
Пилешки дробчета с яйца на тиган СРЯДА
Зеленчуци на тиган скара ЧЕТВЪРТЪК
Боб с луканка на тиган ЧЕТВЪРТЪК
Прясно зеле с колбас на фурна ПЕТЪК
Картофи с бекон и сметана ПЕТЪК
Пилешки хапки в тиган със сметана ВТОРНИК
400 г пилешко филе
1 глава лук
100 г стерилизирани гъби
1/3 ч.ч. сметана
подправки за пилешко месо
сол
В тефлонов тиган леко се запържва нарязаният на лунички лук. Прибавят се нарязаните на ивички гъби и пилешко месо нарязано на хапки. Ястието се задушава под капак десетина минути. Накрая се добавя сметаната и подправките. Оставя се сметаната да се сгъсти. Ястието се сервира топло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари