6 Април 2012
383331
Омлет с гъби и шунка
Принцеси
Наденица с картофи
Картофи с чесън
Дробчета с топено сирене
Доматена супа със сирене
Дробчета с лук на микровълнова фурна
Гъбена супа със сирене
Варени картофи с млечен сос
Бирено филе
Принцеси
300 г кайма (смес), 50 г масло или маргарин, 50 г кашкавал, 500 г хляб, смлян черен пипер, сол, 1 глава кромид лук.
Приготвяне:
Омесете каймата с разтопеното масло или маргарин, нарязания на ситни кубчета кашкавал и подправките. Нарежете хляба на тънки филийки и ги намажете с приготвената смес. Печете 1 минута при 600 вата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари