Пролетни бързи ястия с коприва

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пролетна супа с коприва и сирене
165154

Пролетна супа с коприва и сирене

2 стръка зелен лук,  2 стръка зелен чесън,  връхчета от млада коприва ,  100 г ориз,  магданоз ,олио , сол , сирене

Застройка: 1 яйце , 3 суп. лъж. кисело мляко,  щипка брашно
Приготвяне:
Във вряща вода се поставят нарязаните на дребно лук, чесън, коприва и ориз. Добавят се олио и сол на вкус. Супата се вари на слаб огън.

След като е готова, все още гореща, се застройва с яйцето, киселото мляко и брашното при непрекъснато бъркане.

Добавя се магданоз и след това се гарнира с настъргано сирене.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft