11 Март 2013
165149
Салата с коприва, цвекло и моркови
Лесна салата с коприва и лук
Супа от коприва
Салата от коприва и киселец
Салата от коприва и кисело мляко
Пролетна супа от коприва
Ястие с коприва и орехи
Пролетна супа с коприва и сирене
Пролетна супа от коприва
около половин кг коприва , 1 каф. чашка ориз или фиде лук, морков олио сол на вкус яйце, и 3-4 лъжици кисело мляко за застройката
Приготвяне:
В малко вода задушаваме първо лука и моркова, След като омекнат прибавяме предварително измитата и ситно нарязана коприва. След като си промени цвета, доливаме литър -два топла вода и след завиране прибавяме и ориза. Ври около половин час и е готова. Малко като изстине я застройваме с разбитото яйце и млякото. Пожелание може да я поръсим с пресен магданоз, целина или гьозум – просто въпрос на вкус.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари