11 Март 2013
165149
Салата с коприва, цвекло и моркови
Лесна салата с коприва и лук
Супа от коприва
Салата от коприва и киселец
Салата от коприва и кисело мляко
Пролетна супа от коприва
Ястие с коприва и орехи
Пролетна супа с коприва и сирене
Ястие с коприва и орехи
1/2 кг коприва , 1 чаша ориз, 1 чаша скълцани орехи, сол, мазнина, сминдух, чубрица на вкус и лук
Приготвяне:
Оризът се сварява, отцежда и измива със студена вода. Копривата се запарва и нарязва на дребно. В загрятата мазнина се слага нарязаният лук, който се задушава до златисто, добавя се копривата, оризът и след 3 минути и орехите. Добавят се овкусителите и се разбърква. Отстранява се от огъня.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари