11 Март 2013
165149
Салата с коприва, цвекло и моркови
Лесна салата с коприва и лук
Супа от коприва
Салата от коприва и киселец
Салата от коприва и кисело мляко
Пролетна супа от коприва
Ястие с коприва и орехи
Пролетна супа с коприва и сирене
Супа от коприва
3 пълни шепи прясна коприва
1 голяма глава лук
1 морков
1 к. ч. стерилизирани домати
1 ч. ч. фиде
1 яйце
3-4 с. л. кисело мляко
олио
червен пипер
чубрица
захар
сол
Приготвяне:
В сгорещено олио се задушава наситнен лук с червен пипер. Добавя се измита и на ситно нарязана коприва с настърган морков, долива се вода и се оставя да ври около 15-20 мин. Добавят се доматите, подправките и фидето. Супата ври още десетина минути като преди да се махне от котлона се добавя застройка от кисело мляко и яйце.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари