11 Март 2013
165149
Салата с коприва, цвекло и моркови
Лесна салата с коприва и лук
Супа от коприва
Салата от коприва и киселец
Салата от коприва и кисело мляко
Пролетна супа от коприва
Ястие с коприва и орехи
Пролетна супа с коприва и сирене
Пролетна супа с коприва и сирене
2 стръка зелен лук, 2 стръка зелен чесън, връхчета от млада коприва , 100 г ориз, магданоз ,олио , сол , сирене
Застройка: 1 яйце , 3 суп. лъж. кисело мляко, щипка брашно
Приготвяне:
Във вряща вода се поставят нарязаните на дребно лук, чесън, коприва и ориз. Добавят се олио и сол на вкус. Супата се вари на слаб огън.
След като е готова, все още гореща, се застройва с яйцето, киселото мляко и брашното при непрекъснато бъркане.
Добавя се магданоз и след това се гарнира с настъргано сирене.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари