11 Март 2013
165168
Салата с коприва, цвекло и моркови
Лесна салата с коприва и лук
Супа от коприва
Салата от коприва и киселец
Салата от коприва и кисело мляко
Пролетна супа от коприва
Ястие с коприва и орехи
Пролетна супа с коприва и сирене
Салата от коприва и киселец
Зеле – 1/4 от средно голяма зелка
Коприва – 150 г
Киселец – 100 г
Морков – 1 бр.
Краставица – 1/2 бр.
Магданоз – 1/2 връзка
Маточина – 1 връхче за украса
Сол, зехтин и ябълков оцет на вкус
Приготвяне:
Всички зеленчуци се нарязват , овкусяват се и се аранжират в подходяща чиния или купа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари