Лесни рецепти за вкусна мусака

вход през zajenata.bg
1249628

Пухкава заливка рецепта

В по-дълбок съд в малко олио се слага 3 супени лъжици брашно и 1 чаена лъжичка сол и се запържва.Налива се студена вода около 400 грама да стане на каша,след което се оставя да изстине.Разбърква се от време на време за да изстине по-бързо.Разбиват се 3 белтъка на твърд сняг с миксера.Жълтъците се слагат в кашата и се объркват.След това внимателно кашата се сипва при белтъците и се бърка да стане еднородна смес.После се залива отгоре на мусаката и се пече на 200 градуса само отгоре до порозовяване.

1 2
3
4 5 6 7 8 9
с мусака
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft