6 Юни 2012
1249619
Класическа мусака с кайма и картофи
Мусака с патладжан и картофи
Пухкава заливка рецепта
Рецепта за кайма с пухкава заливка
Мусака
Заливка за мусака
Мусака с прясна мляко
Лесна мусака
Традиционна мусака
Пухкава заливка рецепта
В по-дълбок съд в малко олио се слага 3 супени лъжици брашно и 1 чаена лъжичка сол и се запържва.Налива се студена вода около 400 грама да стане на каша,след което се оставя да изстине.Разбърква се от време на време за да изстине по-бързо.Разбиват се 3 белтъка на твърд сняг с миксера.Жълтъците се слагат в кашата и се объркват.След това внимателно кашата се сипва при белтъците и се бърка да стане еднородна смес.После се залива отгоре на мусаката и се пече на 200 градуса само отгоре до порозовяване.
с мусака
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари