21 Януари 2013
337526
Зрял боб с кайма плакия
Лазаня с кайма
Руло от кайма
Кюфтета с подправки и бисквити
Пълнени шницели
Супа топчета
Кюфтета с мастика
Кюфтета с кашкавал
Люти кюфтета
Пълнени шницели
кайма - 500 гр.
лук - 1 глава
яйца - 2 бр. 1 2
хляб - бял 1 филия
чубрица
кимион
черен пипер
гъби - 1 - 2 бр.
кашкавал - 100 гр.
пушено сирене - 100 гр.
кисели краставички - 1 бр.
брашно - 1 ч.ч.
олио - за пържене
Каймата се слага в дълбок съд. В нея се слага настъргания лук, 1 яйце, накиснатия хляб без кората и изстискан, черния пипер, чубрицата, кимиона. Омесва се добре престоява най-малко 1 час в хладилника.
Разделя се на шест части.
Разстилат се и в средата на всяко парче се слага по-малко кубче от кашкавала, кръгче от пушеното сирене, резенче краставичка и парченце гъба, завиват се, оформят се като шницели.
Топят се в брашното и после в 2-те разбити яйца и се пържат до зачервяване на слаб огън.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари