21 Януари 2013
337517
Зрял боб с кайма плакия
Лазаня с кайма
Руло от кайма
Кюфтета с подправки и бисквити
Пълнени шницели
Супа топчета
Кюфтета с мастика
Кюфтета с кашкавал
Люти кюфтета
Кюфтета с мастика
кайма - 500 гр.
хляб - 1 филия
лук - 1 глава
риган - 3 щипки
мастика 2 с. л.
сол
черен пипер
Натопете хляба в студена вода. Обелете лука и го нарежете на ситно.
Смесете каймата, лука, мастиката и ригана. Посолете и поръсете с черен пипер.
Отцедете средата на хляба, добавете я към сместа и размесете добре с ръце. Оставете в хладилника за половин час.
Оформете сместа на кюфтета с диаметър около 3 см. Подредете ги на двоен грил, без да ги притискате силно и ги запечете по 5 минути от двете страни.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари