21 Януари 2013
337517
Зрял боб с кайма плакия
Лазаня с кайма
Руло от кайма
Кюфтета с подправки и бисквити
Пълнени шницели
Супа топчета
Кюфтета с мастика
Кюфтета с кашкавал
Люти кюфтета
Лазаня с кайма
кори - за лазаня 12 броя
лук - 1 глава
кайма - 500 гр.
доматено пюре - 300 - 400 г
чесън - 3 скилидки
босилек
магданоз
риган
черен пипер
сол
кашкавал - 200 гр.
Запържваме лука до златисто, прибавяме ситно нарязания чесън и веднага след него каймата. Бъркаме непрекъснато, докато каймата се запържи и стане на малки гранулки. След това добавяме доматеното пюре и разбъркваме хубаво. Добавяме подправките и ситно нарязания магданоз.
В правоъгълна тавичка нареждаме 1/3 от корите за лазаня, които са предварително подготвени, отгоре слагаме 1/2 от плънката, ред кори, плънка и пак кори.
Отгоре настъргваме кашкавала и печем 30 минути при 180 градуса.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари