Рецепти за шаран за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Пълнен шаран за Никулден
152108

Пълнен шаран за Никулден

Продукти:

1 (1,5 кг) шаран
1бр.,по-малка скумрия
1 каф. чаша грах
1 каф. чаша ориз
314 г консервирани гъби
1 бр. твърдо сварено яйце
1-2 глави лук
500 гр. доматен сок, пюре
подправки по избор
Приготвяне:

• Скумрията се сварява, обезкостява се и се наситнява.
• Задушават се лукът,оризът,гъбите с подправките.
• Прибавят се-грахът, скумрията, нарязаното на дребно сварено яйце.
• С получената смес се пълни почистеният шаран.
• Зашива се.
• Ако остане плънка се реди около него в тавичката.
• Прави се доматен сос с брашно и вода, заливаме с него шарана.
• Пече се във фурна първо от едната,после от другата страна.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft