Вкусен шаран на фурна
Шаран плакия
Шаран с кисело мляко и чесън
Рибник с кисело зеле за Никулден
Как да си проготвите рибник
Пълнен шаран за Никулден
Желиран шаран за Никулден
Шаран с орехи и стафиди
Пълнен шаран със стафиди
Пълнен шаран в тесто за Никулден
Пълнен шаран за Никулден
Продукти:
1 (1,5 кг) шаран
1бр.,по-малка скумрия
1 каф. чаша грах
1 каф. чаша ориз
314 г консервирани гъби
1 бр. твърдо сварено яйце
1-2 глави лук
500 гр. доматен сок, пюре
подправки по избор
Приготвяне:
• Скумрията се сварява, обезкостява се и се наситнява.
• Задушават се лукът,оризът,гъбите с подправките.
• Прибавят се-грахът, скумрията, нарязаното на дребно сварено яйце.
• С получената смес се пълни почистеният шаран.
• Зашива се.
• Ако остане плънка се реди около него в тавичката.
• Прави се доматен сос с брашно и вода, заливаме с него шарана.
• Пече се във фурна първо от едната,после от другата страна.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари