Рецепти за шаран за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Шаран с кисело мляко и чесън
152093

Шаран с кисело мляко и чесън

Продукти:

1 голям шаран

250 г (1 ч. ч.) кисело мляко
3 с. л. олио
2 яйца
1 с. л. брашно
2 глави чесън
сушени девесил и копър
1/2 връзка магданоз
сол
1 ч. л. черен пипер
1 с. л. оцет
Приготвяне:

• Измитият шаран се разрязва на две, разтваря се и се слага в намазана с олио тава с гърба надолу.
• Яйцата се разбиват с киселото мляко, след което се прибавят брашното, олиото и подправките.
• Рибата се залива с тази смес и се запича в умерена фурна до светло кафяво.
• След като се извади от фурната, шаранът се залива със смес от счукания чесън и оцета.
• Поръсва се със ситно нарязан магданоз. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft