Вкусен шаран на фурна
Шаран плакия
Шаран с кисело мляко и чесън
Рибник с кисело зеле за Никулден
Как да си проготвите рибник
Пълнен шаран за Никулден
Желиран шаран за Никулден
Шаран с орехи и стафиди
Пълнен шаран със стафиди
Пълнен шаран в тесто за Никулден
Рибник с кисело зеле за Никулден
Продукти:
1 кг шаран
1,500 кг кисело зеле
150 мл олио
100 г ориз
6 г сол
6 г червен пипер
3 г черен пипер
Приготвяне:
• Нарязаното на ситно зеле се нарязва на ситно.
• Подправя се с червения пипер.
• Оризът се запържва леко и се сварява до полуготовност.
• Смесва се със зелето и се изсипва в тавичка за печене.
• Шаранът се разрязва по дължина и се разтваря.
• Вътрешността му се намазва с олио сол и черен пипер на вкус.
• Поставя се върху зеленчуците с кожата нагоре.
• Рибникът по никулденски се запича във фурната, докато рибата придобие златисто кафяв цвят.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари