19 Август 2012
142044
Пъстърва на скара
Пъстърва с бадеми
Печена пъстърва
Пържена пъстърва с лешници
Пъстърва с чушки
Пъстърва по индийски
Рибарска гозба
Пъстърва със сос
Пъстърва с бадеми
4 малки пъстърви
2 с. л. брашно
60 г краве масло
100 г обелени бадеми
сок от 1 лимон
1 с. л. ситно нарязан магданоз
черен пипер
сол
• Почистените и подсушени пъстърви се овалват в брашно, смесено със сол и черен пипер.
• Изпържват се в част от маслото, като се поръсват с магданоз и лимонов сок.
• Изпържените пъстърви се прехвърлят в затоплени чинии.
• Отгоре се нареждат изпържените в масло бадеми и рибите се заливат със сгорещено масло.
• Пъстървата с бадеми се поднася топла.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари