Бързи рецепти с пъстърва

вход през zajenata.bg
142044

Пъстърва с бадеми

4 малки пъстърви

2 с. л. брашно
60 г краве масло
100 г обелени бадеми
сок от 1 лимон
1 с. л. ситно нарязан магданоз
черен пипер
сол

• Почистените и подсушени пъстърви се овалват в брашно, смесено със сол и черен пипер.
• Изпържват се в част от маслото, като се поръсват с магданоз и лимонов сок.
• Изпържените пъстърви се прехвърлят в затоплени чинии.
• Отгоре се нареждат изпържените в масло бадеми и рибите се заливат със сгорещено масло.
• Пъстървата с бадеми се поднася топла. 

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft