Бързи рецепти с пъстърва

вход през zajenata.bg
142025

Пъстърва с чушки

4 малки пъстърви

2 глави кромид
1 тиквичка
по 2 зелени и червени чушки
3 моркова
4-5 кисели краставички
5-6 гъби
2-3 домата
10 черни или зелени маслини (без костилки)
1 чаена чаша едро нарязани орехи
1 лимон
1 връзка копър
1 чаена чаша бяло вино
сол
смлян черен пипер
по една щипка лют червен пипер и канела
олио

• В олио и малко вода се задушават нарязаните зеленчуци със солта, черния и червен пипер и канелата, като накрая се добавят орехите, маслините, обелените домати (на едри парчета), ситно нарязания лимон (без кората), копърът и бялото вино.
• Почистената и осолена цяла риба се напълва с част от плънката, а останалата част се слага в добре намазана тавичка, отгоре се разполага рибата и се пече в силна фурна около 30-40 минути. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft