Рецепти за рачел

вход през zajenata.bg
386768

Рачел от тиква и грозде

10 кг грозде
3 кг тиква
1 китка индрише

Избира се добре узряло грозде, измива се, оронва се и се изстисква; Получения сок се прецежда и се вари на силен огън до сгъстяване; Прибавят се обелената и нарязана на парчета тиква и индришето; Сместа се вари до сгъстяване, отстранява се от огъня и се изсипва в буркани, които се затварят плътно; Съхраняват се на сухо и хладно място.

1
2 3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft