Рецепти за рачел

вход през zajenata.bg
386760

Рачел от тиква и орехи

1 кг тиква
1 кг захар
250 г орехови ядки
няколко листа индрише

Измитата и нарязана тиква се държи около 2 часа във варна вода (на 3 литра вода - 1 ч.л. утаена и прецедена гасена вар) и се измива. Захарта се кипва с равно количество вода. След като поври 20 минути се прибавят парчетата тиква. Вари се, докато се сгъсти. 5 минути преди да се снеме от котлона, се добавят ореховите ядки и индришето. Конфитюрът се насипва в буркани, които се стерилизират в продължение на 10-15 минути.

1
2
3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft