14 Ноември 2012
386808
Рачел от тиква и грозде
Рачел от тиква и орехи
Рачел от тиква с локум
Рачел от тиква и петмез
Рачел от тиква и сушени круши
Рачел от тиква, сини сливи и круши
Рачел от тиква
Рачел от тиква и сушени круши
тиква 1.500 кг
сушени нарязани круши 250 гр. (2 чаени чаши)
захар 150 гр. (3/4 чаена чаша)
Начин на приготвяне:
Тиквата се измива и се обелва, след което се нарязва на парчета с дължина 3-4 см.
Крушите се почистват, измиват се и се оставят да киснат във вода 3 часа.
В тенджера се нареждат на редове тиквата и крушите, заливат се до половината с вода и се посипват със захарта.
Варят се на средно силен огън до извиране на водата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари