14 Ноември 2012
386760
Рачел от тиква и грозде
Рачел от тиква и орехи
Рачел от тиква с локум
Рачел от тиква и петмез
Рачел от тиква и сушени круши
Рачел от тиква, сини сливи и круши
Рачел от тиква
Рачел от тиква и грозде
10 кг грозде
3 кг тиква
1 китка индрише
Избира се добре узряло грозде, измива се, оронва се и се изстисква; Получения сок се прецежда и се вари на силен огън до сгъстяване; Прибавят се обелената и нарязана на парчета тиква и индришето; Сместа се вари до сгъстяване, отстранява се от огъня и се изсипва в буркани, които се затварят плътно; Съхраняват се на сухо и хладно място.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари