Рецепти за рачел

вход през zajenata.bg
386817

Рачел от тиква и петмез

петмез
тиква
индрише
Начин на приготвяне:
Сварява се до полуготовност петмез от тръстика или от гроздова шира.
Обелва се тиквата, измива се, нарязва се на парченца като локумчета и се оставя във варна вода за 1 нощ.
Измива се добре и се сварява до омекване в петмеза.
За богат и приятен аромат се прибавя индрише.
В петмеза могат да се добавят нарязани на кубчета дюли.
 

1 2 3
4
5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft