14 Ноември 2012
386817
Рачел от тиква и грозде
Рачел от тиква и орехи
Рачел от тиква с локум
Рачел от тиква и петмез
Рачел от тиква и сушени круши
Рачел от тиква, сини сливи и круши
Рачел от тиква
Рачел от тиква и петмез
петмез
тиква
индрише
Начин на приготвяне:
Сварява се до полуготовност петмез от тръстика или от гроздова шира.
Обелва се тиквата, измива се, нарязва се на парченца като локумчета и се оставя във варна вода за 1 нощ.
Измива се добре и се сварява до омекване в петмеза.
За богат и приятен аромат се прибавя индрише.
В петмеза могат да се добавят нарязани на кубчета дюли.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари