Рецепти за рачел

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Рачел от тиква и сушени круши
386810

Рачел от тиква и сушени круши

тиква 1.500 кг
сушени нарязани круши 250 гр. (2 чаени чаши)
захар 150 гр. (3/4 чаена чаша)


Начин на приготвяне:
Тиквата се измива и се обелва, след което се нарязва на парчета с дължина 3-4 см.
Крушите се почистват, измиват се и се оставят да киснат във вода 3 часа.
В тенджера се нареждат на редове тиквата и крушите, заливат се до половината с вода и се посипват със захарта.
Варят се на средно силен огън до извиране на водата. 

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft