11 Май 2012
58228
Коктейл със сладолед и какао
Бишкотен сладкиш
Реване
Пържени ябълки
Печени ябълки
Печена палачинка
Мляко с ориз
Млечна баница с хляб
Макарони на фурна
Крем карамел
Грис-халва
Варено жито
Реване
блат за торта
2 ванилии
захар
Блатът се поставя в подходящ съд и се разрязва на 8 части. Приготвя се сироп от 1 чаена чаша вода и 1 чаена чаша захар, като се прибавят 2 ванилии или настърганата кора на 1 лимон. Блатът се залива с горещия сироп. След 10 мин. се приготвя друг сироп - от 2 кафени чаши вода и 2 кафени чаши захар, и отделните парчета се заливат с него, докато е горещ. Реването се поднася, след като изстине.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари