11 Май 2012
58196
Коктейл със сладолед и какао
Бишкотен сладкиш
Реване
Пържени ябълки
Печени ябълки
Печена палачинка
Мляко с ориз
Млечна баница с хляб
Макарони на фурна
Крем карамел
Грис-халва
Варено жито
Млечна баница с хляб
3 филии сух бял хляб
1 супена лъжица краве масло
2 чаени чаши прясно мляко
1 1/2 кафени чаши захар
2 лица
1 ванилия
Маслото се разтопява в подходяща тава вън фурната. Филиите се разрязват напречно на две, нареждат се в тавата и се заливат с 1 чаена чаша горещо прясно мляко. След 3-4 мин. се обръщат. В дълбок съд се разбиват яйцата, прибавят се захарта, ванилията и 1 чаена чаша топло прясно мляко и се разбърква добре. Филиите се обръщат отново и се заливат със сместа. Пекат се в предварително загрята фурна 15 мин. - 10 мин. отдолу и 5 мин. отгоре и отдолу. Баницата се поднася топла.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари