11 Май 2012
58419
Коктейл със сладолед и какао
Бишкотен сладкиш
Реване
Пържени ябълки
Печени ябълки
Печена палачинка
Мляко с ориз
Млечна баница с хляб
Макарони на фурна
Крем карамел
Грис-халва
Варено жито
Печена палачинка
4 яйца
7 супени лъжици брашно
0,500 л прясно мляко
1/2 пакетче краве масло
2 ванилии
Маслото се слага в правоъгълна плоска тава (30х40) и се сгорещява във фурната. Останалите продукти се разбиват с миксер или па ръка и сместа се излива в горещата мазнина. Пече се в загрятата фурна. Ако започнат да се образуват мехури, пробиват се с вилица. Пече се до зачервяване - 20-25 мин. Оставя се малко да изстине, намазва се със сладко - за предпочитане от вишни - и се заниза откъм по-дългата страна. С нож се режат парчета. По желание може да се приготви със сладко от други плодове, с мед или с конфитюр.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари