2 Април 2012
631833
Спанак със застройка ПОНЕДЕЛНИК
Кюфтета по Чирпански ПОНЕДЕЛНИК
Бърза мусака с колбас ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с грах на фурна ВТОРНИК
Маслена риба на фурна ВТОРНИК
Пица Калцоне ВТОРНИК
Сувлаки на шиш СРЯДА
Прясно зеле по ловджийски СРЯДА
Печен миш-маш СРЯДА
Руло Мозайка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от стар фасул ЧЕТВЪРТЪК
Пиле с грах и моркови ЧЕТВЪРТЪК
Телешко в гювечета ПЕТЪК
Ориз с гъби на фурна ПЕТЪК
Картофени кюфтенца с лук и сирене ПЕТЪК
Руло Мозайка ЧЕТВЪРТЪК
* 1 кг кайма
* 2 бр. сварени яйца
* 2 бр. сварени моркова
* 2-3 бр. кисели краставички
* 1/2 ч.ч. сварен грах
* 1 глава лук
* 1 бр. яйце
* чубрица, млян черен пипер
* олио, галета
Каймата се омесва с подправките и нарязаните на малки кубчета зеленчуци, като лукът се претрива с малко сол предварително. Слага се в продълговата форма (използвах такава тип еленски гръб), която преди това е намаслена и поръсена с галета. Рулото се заглажда, намазва се с олио и се поръсва с галета. Покрива се с фолио и се пече около 40 минути в загрята фурна. Накрая фолиото се маха, за да се зачерви рулото. Сервира се нарязано на шайби с гарнитура според сезона, а може и да се полее със сос.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари