4 Февруари 2012
685357
Пушено пиле на фурна
Сач със свинско и пилешко месо
Спагети с маслини, сирене, кренвирши и кетчуп
Картофи по шведски
Пиле с чеснови хапки
Чушки с доматен сос
Телешко с пушено сирене
Пилешки ролца
Картофено суфле
Мусака с картофи
Свинко месо печено в бира
Рецепта за Калитковата торбичка
Сач със свинско и пилешко месо
Порции: 4
Необходими продукти:
500гр. св. месо
500гр. пил. месо
2бр. чушки
2бр. моркови
2бр. кис. краставички
100гр. гъби
2 глави кромид лук
1 малка тиквичка
250гр. дом. пюре
2 щипки розмарин
4-5 скилиди чесън
100гр. соев сос
Начин на приготвяне:
Нарязваме св. и пил. месо на кубчета, слагаме ги в марината за 4 часа. Върху загретият сач пържим свинското месо до готовност, изваждаме го и слагаме пил. месо и зеленчуците нарязани на ивици, дом. пюре. Като омекнат зеленчуците връщаме обратно свинско месо изчакваме 5-6 мин. и сервираме.
За маринатата: вода, олио, соев сос, нарязаният на едро чесън и розмарина.
Добър апетит
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари