4 Февруари 2012
685310
Пушено пиле на фурна
Сач със свинско и пилешко месо
Спагети с маслини, сирене, кренвирши и кетчуп
Картофи по шведски
Пиле с чеснови хапки
Чушки с доматен сос
Телешко с пушено сирене
Пилешки ролца
Картофено суфле
Мусака с картофи
Свинко месо печено в бира
Рецепта за Калитковата торбичка
Картофи по шведски
Необходими продукти:
6 средни картофи
150 г краве масло
4 с л пилешки бульон(сух)
смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
• Картофите се сварявят за 20 минути с обелката.
• Обелват се и се нарязват на филийки с дебелина ~ 1 см.
• В тигaн се разтопява маслото, прибавя се пилешкият бульон, черен пипер и се оставя на котлона, докато не се получи еднородна смес (1-2 минути).
• В тава се нареждат картофите, отгоре се поливат със сместа от тигана.
• Формата се покрива с фолио.
• В предварително загрята фурна 200 С се пече около 25-30 минути, след което се маха фолиото, и се пече още 5-7 минути (зависи от фурната Ви) до златист цвят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари