4 Февруари 2012
685310
Пушено пиле на фурна
Сач със свинско и пилешко месо
Спагети с маслини, сирене, кренвирши и кетчуп
Картофи по шведски
Пиле с чеснови хапки
Чушки с доматен сос
Телешко с пушено сирене
Пилешки ролца
Картофено суфле
Мусака с картофи
Свинко месо печено в бира
Рецепта за Калитковата торбичка
Свинко месо печено в бира
Порции: 4
Необходими продукти:
1 кг свинска рибица
1 ч.л. мащерка
1 ч.л. риган
черен пипер
1 гл. лук
3-4 скилидки чесън
олио
250 мл бира
1 ч.л. захар
сол
Начин на приготвяне:
Месото се почиства и се натрива с подправките, запържва се от всички страни в нагорещено олио, посолява се и се поставя в тавичка. Задушаваме ситно нарязания лук и чесън, добавяме бирата и захарта, като кипне се изсипва върху месото. Пече се на 170 градуса около 90 мин., под фолио. Маха се фолиото и се запича на по силен огън до зачервяване.Сервира се нарязано на тънки филийки със задушени зеленчуци.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари