Супер вкусни ястия рецепти за събота вечер!

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинко месо печено в бира
685508

Свинко месо печено в бира

Порции: 4
Необходими продукти:

1 кг свинска рибица
1 ч.л. мащерка
1 ч.л. риган
черен пипер
1 гл. лук
3-4 скилидки чесън
олио
250 мл бира
1 ч.л. захар
сол
Начин на приготвяне:

Месото се почиства и се натрива с подправките, запържва се от всички страни в нагорещено олио, посолява се и се поставя в тавичка. Задушаваме ситно нарязания лук и чесън, добавяме бирата и захарта, като кипне се изсипва върху месото. Пече се на 170 градуса около 90 мин., под фолио. Маха се фолиото и се запича на по силен огън до зачервяване.Сервира се нарязано на тънки филийки със задушени зеленчуци.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft