Рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
697532

Свински кебап

1 кг свинско месо
1/2 ч.ч. олио
2 глави лук
1 с.л. доматена салца
1 с.л. брашно
червен пипер
черен пипер
1 ч.ч. ориз
1/3 ч.ч. масло
сол

Месото се нарязва на хапки и се запържва в олиото заедно със ситно нарязания лук. Прибавят се последователно и се запържват брашното и доматената салца. Посоляват се и се подправят с червен и черен пипер. Налива се гореща вода колкото да покрие месото и се вари на умерен огън. Оризът се запържва в маслото докато стане прозрачен. Посолява се и се залива с 3 ч.ч. гореща вода и се сварява на слаб огън. При сервирането в чаша се слага от месото, допълва се с ориз и се притиска добре, след което чашата се обръща в чиния. Полива се отгоре със соса от кебапа.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft