Свинско с канапе от ориз
Свински кебап
Свинско с ориз, моркови и гъби
Свинско с ориз и кисело зеле
Свинско с ориз
Свински ребра с ориз на фурна
Свинско с ориз и грах
Бързо свинско с ориз
Задушено свинско с ориз
Свинско с ориз на фурна
Свински ребра с ориз на фурна
около 700 г свински ребра
1 1/2 ч.ч. ориз
1 голяма глава лук
1 по-голям морков
5 зърна черен пипер
3-4 зърна бахар
чубрица
смлян черен пипер
сол
Месото се измива и се нарязва. Слага се да се вари в топла вода. Отпенва се и се прибавя 1/4 глава от лука, парче от моркова - около 1/3, черния пипер на зърна, бахар и малко сол. Оставя се да се свари.
Останалата част от лука се нарязва на ситно. Нарязва се и морковът. Слагат се да се изпържат в 3 с.л. олио. След това се добавя почистеният и измит ориз и се пържи, докато оризът си промени цвета. Сипват се 3 ч.ч. от бульона, слага се чубрица и черен пипер на вкус и се посолява, ако е нужно. Премества се в тава и отгоре се нарежда свареното месо. Пече се в загрята фурна.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари