Свинско с канапе от ориз
Свински кебап
Свинско с ориз, моркови и гъби
Свинско с ориз и кисело зеле
Свинско с ориз
Свински ребра с ориз на фурна
Свинско с ориз и грах
Бързо свинско с ориз
Задушено свинско с ориз
Свинско с ориз на фурна
Свински кебап
1 кг свинско месо
1/2 ч.ч. олио
2 глави лук
1 с.л. доматена салца
1 с.л. брашно
червен пипер
черен пипер
1 ч.ч. ориз
1/3 ч.ч. масло
сол
Месото се нарязва на хапки и се запържва в олиото заедно със ситно нарязания лук. Прибавят се последователно и се запържват брашното и доматената салца. Посоляват се и се подправят с червен и черен пипер. Налива се гореща вода колкото да покрие месото и се вари на умерен огън. Оризът се запържва в маслото докато стане прозрачен. Посолява се и се залива с 3 ч.ч. гореща вода и се сварява на слаб огън. При сервирането в чаша се слага от месото, допълва се с ориз и се притиска добре, след което чашата се обръща в чиния. Полива се отгоре със соса от кебапа.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари