Рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
697498

Свинско с канапе от ориз

300-400 г свинско бон филе
100-120 г ориз
1 глава лук
балсамиков оцет
сол, черен пипер

Филето се нарязва на ивици, след което се маринова с балсамовия оцет и черен пипер около 2-3 часа. Запържва се в мазнина, след което в същата мазнина се запържват лука и ориза. Ориза се задушава във фурната около 15-20 минути. Прави се канапе от ориз и около него се поставя месото. Може да се декорира със запечен лук на шайби.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft