Рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински ребра с ориз на фурна
697509

Свински ребра с ориз на фурна

около 700 г свински  ребра
1 1/2 ч.ч. ориз
1 голяма глава лук
1 по-голям морков
5 зърна черен пипер
3-4 зърна бахар
чубрица
смлян черен пипер
сол

Месото се измива и се нарязва. Слага се да се вари в топла вода. Отпенва се и се прибавя 1/4 глава от лука, парче от моркова - около 1/3, черния пипер на зърна, бахар и малко сол. Оставя се да се свари.
Останалата част от лука се нарязва на ситно. Нарязва се и морковът. Слагат се да се изпържат в 3 с.л. олио. След това се добавя почистеният и измит ориз и се пържи, докато оризът си промени цвета. Сипват се 3 ч.ч. от бульона, слага се чубрица и черен пипер на вкус и се посолява, ако е нужно. Премества се в тава и отгоре се нарежда свареното месо. Пече се в загрята фурна.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft