18 Февруари 2013
543477
Гювечета със свинско
Гювеч със свинско и картофи
Свински гювечета
Боб със свинско в гювечета
Свинско с дробчета в гювеч
Свинско в гювеч с нахут
Свински пържоли в гювеч
Свинско с гъби и моркови в гювеч
Свинско в гювеч с нахут
500 г нахут
1 бр. свински джолан
1 глава лук
2 бр. моркови
1 бр. зелена чушка
сол, червен пипер
керевиз
олио
Нахута се накисва от вечерта в студена вода. На другия ден се слага в голям пръстен гювеч, добавят се и джолана, нарязания лук, морков и зелена чушка. Слага се солта и червения пипер и се залива със вода и олио да се покрие. Гювечът се поставя във фурната на 250 С и след като заври се намалява на 200. Оставя се да ври така поне 3 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари