18 Февруари 2013
543924
![Свинско с гъби и моркови в гювеч](https://i.zajenata.bg/images/4/big_143e7b766d372baccf74327e5393aff6.jpg)
Гювечета със свинско
Гювеч със свинско и картофи
Свински гювечета
Боб със свинско в гювечета
Свинско с дробчета в гювеч
Свинско в гювеч с нахут
Свински пържоли в гювеч
Свинско с гъби и моркови в гювеч
Свинско с гъби и моркови в гювеч
1 кг свинско месо
5 бр. моркова
8-10 бр. картофи
250 г гъби
200 г сланина
1-2 ч.ч. грах
1 ч.ч. вино
сол, пипер, подправки според вкуса
олио
Месото се нарязва на филийки, които леко се начукват, посоляват се с малко сол, черен пипер. На всяка филийка се слага в единия край нарязан морков, сланина и грах, увива се на ролце и се стяга с конец. Така готовото руло се запържва за кратко, докато промени леко цвета си, след което се прехвърля в гювеча. Зеленчуците се нарязват на по-едри парчета и се слагат при месото. Всичко това се залива с чашата вино и вода. Добавят се подправките и се пече на умерена фурна два часа до извирането на водата и ястието да остане само на мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари