18 Февруари 2013
543328
Гювечета със свинско
Гювеч със свинско и картофи
Свински гювечета
Боб със свинско в гювечета
Свинско с дробчета в гювеч
Свинско в гювеч с нахут
Свински пържоли в гювеч
Свинско с гъби и моркови в гювеч
Боб със свинско в гювечета
400 г свинско месо
4 бр. яйца
2 глави лук
300 г зрял фасул
4 бр. печени чушки
4 бр. люти чушки
2 бр. домати
черен пипер
джоджен
чубрица
олио или зехтин
сол
Боба се сварява предварително. Свинското месо се нарязва на дребни парченца и се задушава в олио в тиган. След като се е задушило месото се добавят боба, ситно нарязания лук, печеният пипер, също нарязан на ленти и подправките - черен пипер, джоджен, чубрица, сол. Настъргват се доматите. Оставя се няколко минути в тигана на слаб огън като се бърка непрекъснато, за да не загори. Сваля се от котлона, изсипва се в гювечета и се запича с яйце и люта чушка в микровълнова печка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари